Barometri

Euronews Albania, risjell sërish zërin e shqiptarëve, në formatin më inovativ në Shqipëri, Barometri.
Çdo të premte, ne orën 20:00 Barometri, do të sjellë rezultatet e sondazhit, duke hulumtuar çështjet më të rëndësishme për ta dhe duke i analizuar ato me ekspertët më të mirë në vend nën moderimin e Jonida Shehut.

Barometri

‘Skemë e kalbur’, Manjani: Me pushtetin lokal nuk kemi qullosu gjë

Juristi Ylli Manjani thotë se sondazhi i Euronews Albania mbi perceptimin e qytetarëve rreth pushtetit lokal tregon se nevojitet një reformë shumë e thellë...

‘Vjen nga Partia e Punës’, Dalipi-Topollajt: S’di çfarë flet, s’do jesh në këshill

Ish-anëtari i këshillit bashkiak të Tiranës, Fabian Topollaj thotë se është e nevojshme të hiqet dorë nga sistemi i kryetarokracisë, ku të gjitha pushtetet...

Dalipi: S’je në këshill, Topollaj: Aty s’më lënë të flas, shyqyr që jam në TV

Kreu i Këshillit të Qarkut Tiranë, Aldrin Dalipi është përplasur me ish-anëtarin e këtij këshilli, Fabian Topollaj gjatë debatit në emisionin 'Barometri', në Euronews...

Shqiptarët të painformuar për mënyrën e përcaktimit të buxhetit dhe taksave 

63% e shqiptarëve nuk janë të informuar se kush vendos për taksat dhe tarifat vendore. Të pyetur nga Barometri në Euronews Albania, 32.7% janë...

Kume: KQZ duhet të reagojë nga ky sondazh dhe të informojë votuesit

Ish-kreu i KQZ, Kristaq Kume thotë se të dhënat e Barometrit, në Euronews Albania që tregojnë nivelin shumë të ulët të njohurive të shqiptarëve...

Shqiptarët nuk e dinë rolin dhe funksionin e këshillave bashkiakë

56.5% e shqiptarëve nuk e dinë kush janë dhe çfarë funksioni kanë anëtarët e këshillit bashkiak. Të vënë para një pohimi të pavërtetë: “Këshilli...

Të rinjtë nuk dinë si votohet në zgjedhjet lokale, gjetjet e Barometrit

Të rinjtë shqiptarë nuk janë të informuar se si votohet në zgjedhjet lokale. Të pyetur nga Barometri në Euronews Albania se sa fletë votimi...

Ademi: E rëndë që të rinjtë nuk e dinë si votohet në zgjedhjet lokale

Ish-kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi e cilësoi shumë të rëndë faktin që të rinjtë në moshë aktive janë të painformuar ose indiferentë...

Shqiptarët dinë shumë pak për zgjedhjen e këshillit bashkiak

43.3% e shqiptarëve nuk janë të informuar se si zgjidhen anëtarët e këshillit bashkiak kur votojnë në zgjedhjet lokale. Të pyetur nga Barometri në...