English

Enigmat e Hipokratit

Fuqia po zhvendoset nga mjeku tek pacienti! Në ekranin e Euronews Albania, emisioni “Enigmat e Hipokratit”, një emision i dedikuar tërësisht shëndetit tonë. Na ndiqni të shtunave, ora 17:00 nën drejtimin e @jonida.shehu.

Enigmat e Hipokratit

Klinika “Genotime” Prishtinë, aty ku perfeksiononi imazhin tuaj!

Këtë javë në “Enigmat e Hipokratit”, do t'i dedikohemi shëndetit, por këtë herë në një tjetër aspekt, atë estetik. Në bashkëpunim me klinikën “GenoTime” në...

“Sheqeri, sa duhet të konsumojmë që të jemi të shëndetshëm?”

Sheqeri, sa i rëndësishëm është për trupin tonë, por dhe sa i dëmshëm, nëse e teprojmë me sasinë e konsumuar? Ndaj këtë javë në...

“Klinika që garanton dhëmbë dhe lëkurë të shëndetshme!”

Kujdesi ndaj vetes është shumë i rëndësishëm. Ndaj këtë javë, në “Enigmat e Hipokratit”, do t’ju tregojmë klinikën e duhur për kujdesin ndaj vetes,...

“Lajthiza – Të jetojmë shëndetshëm!”

Trupi i njeriut përbëhet nga 70% ujë. Uji është ndër elementët më të rëndësishëm për të pasur një jetë sa më të shëndetshme, prandaj...

Lëkura! Aty ku shkenca puqet me bukurinë

Të pasurit një lëkurë të bukur, të pastër dhe me plot shkëlqim, është fat. Por nga ana tjetër, një përkujdesje e vazhdueshme është një...

Spitali gjerman në Tiranë – operacionet në zemër shpëtojnë jetë

Ndërhyrjet në zemër, falë zhvillimit të Mjeksisë, bëhen gjithmonë e më të thjeshta. Procedura "Tavi", i jep fund përdorimit të bisturisë në ndërhyrjet në...

Doktori i famshëm indian shëron sytë e fëmijëve shqiptarë

Dëmtimet e shikimit tek fëmijët! Ky do të jetë fokusi i kësaj të shtune, në emisionin “Enigmat e Hipokratit”, realizuar në bashkëpunim me "Indian Eye...

Doktori i famshëm indian që shëron sytë e shqiptarëve

Të gjesh një klinikë me një staf profesionist, me teknologji dhe teknikë bashkëkohore, nuk është më e vështirë në Tiranë. Klinika "INDIAN EYE INSTITUTE...

“Intermedica”, shërbimet diagnostikuese

Intermedica është i pari rrjet i laboratorëve privatë në Shqipëri. Ai përfaqëson një histori suksesi. Veprimtaria dhe aktiviteti i Intermedica-s kulmoi gjatë Pandemisë Covid-...