8

Urgjencës Kombëtare i shtohen dhe 8 autoambulanca të reja

Shërbimi i Urgjencës Kombëtare, u fuqizua këtë të mërkurë me autoambulanca të reja, të cilat do të sigurojnë një mbulim dhe...

Ku lindi banori i 8-miliardtë i Tokës

Vogëlushja nga Filipine Vinice Mabansag lindi 1:29 të mëngjesit duke u bërë banori i 8-miliardtë i Tokës. Nëna, 27-vjeçarja Margarette Mabansag, pati...

Tenderat e rindërtimit, 8 kontrata u fituan nga kompani me pronarë nën hetim

Tetë tendera të rindërtimit janë fituar nga kompani, pronarët e të cilave kanë patur probleme me ligjin. Euronews Albania ka zbuluar 3...