aktoret

‘Celulë Seksuale’ në Korçë, komedia e ‘hidhur’ shfaq marrëdhëniet nënë-fëmijë

Marrëdhëniet e nënës me fëmijën, raportet në çift, dashuritë, pasionet dhe probleme të tjera sociale janë shfaqur në skenën e teatrit...