alba

“Veterani” spanjoll tërhiqet pas 12 vitesh nga kombëtarja, 93 ndeshje me iberikët

Spanja duhet të gjejë një alternativë të re për krahun e majtë të mbrojtjes, me Jordi Albën që zyrtarisht nuk do...

Dy mamatë e dashuruara: Edukatoret sillen mrekullisht me ne dhe vajzat tona

Eda dhe Alba, janë një çift lesbikesh që vendosën të bëhen nëna të dy vajzave për të plotësuar famlijen e tyre. Në...

‘Kush është burri nga ju’, Alba flet për pyetjet që i bëjnë për lidhjen me Edën

Eda dhe Alba, janë një çift lesbikesh që vendosën të bëhen nëna të dy vajzave për të plotësuar famlijen e tyre. Në...