perfshirje

I fundit i egër në Evropë | Përgatitje për ta përfshirë lumin Vjosë në UNESCO

Parku Natyror i lumit Vjosë, pjesë e të cilit është edhe lumi Drino, falë biodiversitetit si dhe resurseve të shumta po...