aksidentet rrugore

122 viktima nga aksidentet rrugore, rregullat e qarkullimit shkelen nga të rinjtë

122 persona kanë humbur jetën në aksidentet rrugove, nga Janari e deri në shtator të këtij viti. Krahasuar me vitin e kaluar...

Ferhati: Prania e kafshëve në rrugë, shkak për aksidente

Gazetari i Eni Ferhati, në një intervistë për Euronews Albania është shprehur se një nga arsyet e aksidenteve është dhe prezenca...

Hasho: Një nga arsyet që ndodhin shumë aksidente është lodhja e shoferëve

Eksperti rrugor Fatmir Hasho, në një intervistë për Euronews Albania,  tha se një nga arsyet se përse po ndodhin shumë aksidente...

Hasho: Shoferët e rinj të çmendur në timon, ku duhet të përqendrohet vëmendja

Eksperti rrugor Fatmir Hasho, në një intervistë për Euronews Albania shprehet se sot shoferët e rinj nuk dinë të drejtojnë makinën,...

16 viktima në 107 aksidente rrugore në janar

Në muajin Janar 2022 janë shkaktuar 107 aksidente rrugore. Numri i të aksidentuarve është 147 persona, ku nga këta 16 kanë ndërruar...