aktive

Shuhen 22 vatra zjarri në vend, vazhdojnë të digjen 3 zona

Në 24 orët e fundit janë raportuar 25 vatra zjarri në të gjithë vendin, nga të cilat janë fikur 22 të tilla....

34 vatra zjarri në 24 orët e fundit, zonat më problematike

Tridhjetë e katër vatra zjarri janë raportuar gjatë 24 orëve të fundit, prej të cilave 22 janë shuar, sipas të dhënave...

11 vatra zjarri në 24 orët e fundit, zonat më problematike

Njëmbëdhjetë vatra zjarri janë raportuar gjatë 24 orëve të fundit, prej të cilave 8 janë shuar, sipas të dhënave nga nga...

Rreth 4 mijë raste aktive me COVID në Shqipëri

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar të dhënat e 24 orëve të fundit, në lidhje me situatën epidemiologjike të Covid në Shqipëri. Një...

Mbi 300 raste aktive me COVID-19 në të gjithë vendin

Gjatë 24 orë të fundit ka pasur 59 raste pozitive me COVID-19 nga 489 testime të kryera. Aktualisht janë 301 qytetarë aktivë...

87 raste të reja me COVID-19

Tetëdhjeteshtatë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

43 raste të reja me COVID-19

Dyzetetre qytetarë janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën nga...

47 raste të reja me COVID-19

47 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...

6 të vdekur dhe 187 raste të reja me COVID-19

Gjashtë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë shënuar 187 raste të reja...

2.390 raste të reja me COVID në Kosovë

Gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë janë konfirmuar 2.390 raste të reja me COVID-19, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...