apartamenteve

Kryetarja e Shoqatës së Arkitektëve: Çfarë i rriti çmimet e apartamenteve në Tiranë

Matilda Pando, kryetarja e Shoqatës së Arkitektëve tha në emisionin Now në Euronews Albania se faktori i parë që ka ndikuar...

Qiraja 350-400 €, e papërballueshme për studentët në Tiranë

Çmimet e shitjes dhe qirave të banesave janë rritur kohët e fundit. Sipas agjencive imobilare, të blesh një shtëpi, tashmë kushton...