emergjencat

Përballimi i fatkeqësive, 4% e buxhetit të bashkive do ruhet për emergjencat

Ministria e Mbrojtjes ka hartuar Planin Kombëtar për Emergjencat Civile, i cili parashtron ngritjen e strukturave të posaçme, procesin e vendimmarrjes...

VIDEO/ Momenti kur emergjencat shqiptare mundohen të nxjerrin personat nën rrënoja

Euronews Albania ka mundur të sigurojë një video nga puna e ekipit shqiptar të kërkim shpëtimi,t që po punon për nxjerrjen...

Shqipëria në Mekanizmin Europian të Mbrojtjes, Çako tregon përfitimet

Shqipëria pritet të anëtarësohet në Mekanizmin Europian të Mbrojtjes Civile. Qeveria e miratoi në parim marrëveshjen dhe shteti shqiptar do të paguajë...