OECD

Parashikime pesimiste për ekonominë, OECD: Inflacioni më i larti nga viti 1988

Ekonomia në mbarë botën  do të paguajë një çmim të lartë  për shkak të luftës mes Rusisë dhe Ukrainës OECD paraqet një...