përdorim

Eksperti i IT-së: Mbi 80% e shqiptarëve e përdorin internetin

Eksperti i IT-së, Edmond Liçaj thotë se aktualisht, mbi 80% e shqiptarëve janë përdorues të internetit. Në emisionin "Good Morning Albanians" në...

Bie shërbimi i WhatsApp, përdoruesit nuk kanë akses

Aplikacioni WhatsApp ka dalë jashtë funksionit mëngjesin e kësaj të marte. Për pasojë, përdorues të shumtë nuk kanë mundësi të kenë...

Bashkia merr në përdorim inceneratorin e Elbasanit kundrejt qirasë 1€

Inceneratori i Elbasanit i ka kaluar në pronësi bashkisë së Elbasanit dhe 6 njësive vendore të tjera që do të dërgojnë...

Rritet konsumi i kafes në Shqipëri

Rreth 9 mijë ton kafe janë importuar në vitin 2021. Krahasuar me një vit më parë kemi blerë rreth 800 ton...