English

Thanasi: Bakllavaja e mirë do 8-10 orë që të bëhet

KOMENTE

SHPERNDAJE
ARTIKULLIN

Text sizeAa Aa

Sipërmarrësja Dhurata Thanasi tha për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se bakllavaja e mirë do 8 deri në 10 orë që të bëhet.

- Advertisement -

Ajo tha se hapja e petëve është goxha proces i vështirë, por i gjithë sekreti është te pjekja dhe koha që pjekja merr.

“Duhet pjekur shumë ngadalë, përndryshe përfundon duke t’u pjekur pjesa e sipërme dhe e poshtme të digjet, të bëhet shumë kafe dhe pjesa e brendshme të ngelet si brum,” – u shpreh Thanasi.

Sipërmarrësja tregoi gjithashtu se bakllavaja duhet të konsumohet dy ditë pasi hidhet sherbeti në mënyrë që t’i lihet kohë ta përthithë sa më mirë.

 

LEXONI GJITHASHTU:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Etiketimet

TË FUNDIT

Sondazh

Donald Trump prezantoi kriptomonedhën duke rritur frikshëm pasurinë brenda natës! Çfarë mendoni për lëvizjen e tij?