29 nentori

Ndregjoni: 29 nëntori i barabartë me datën 7 prill të pushtimit fashist

Ish i përndjekuri politik Besim Ndregjoni ka folur për në lidhje me simbolikën dhe përplasjet për 29-nëntorin, festën e Çlirimit të...