alkool

16-vjeçari që nisi cigaren dhe alkoolin që të mos e bullizonin shokët

“Në shkollë më bullizonin se mësoja shumë dhe nuk sillesha njësoj si gjithë të tjerët”. Ky është rrëfimi i një djali 16-vjeçar....

Taksa e alkoolit në Turqi, qytetarët i distilojnë vetë pijet e tyre

Taksa e vendosur nga qeveria e presidentit Erdogan ndaj pijeve alkoolike ka bërë që në qytete të ndryshme të Turqisë, baret...

Sa kushton futja e drogës në qelitë e burgjeve?

Përgjimet në dosjen e prokurorisë së Elbasanit për korrupsionin në burgje, kanë zbuluar tarifat që paguanin të dënuarit për futjen në...