analiza

AKU intensifikon kontrollet: Garantojmë mbrojtjen e konsumatorit

Qumështi dhe nënproduktet e tij janë vënë në fokus të kontrolleve të Autoritetit Kombëtar të ushqimit, për të mos lejuar abuzimet...

Gjinekologia: Mbi 50% e shtatzanive ndodhin pa plan, duhen bërë analizat periodike

Gjinekologia Elinda Gjata thotë se sipas raportimeve shkencore, mbi 50%e shtazanive ndodhin pa u planifikuar. Në emisionin "Good Morning Albanians" në Euronews...

Trualli i portit në Durrës, nënshkruhet kontrata për vlerësimin e cilësisë së tokës

Trualli ku janë parashikuar të ngrihen godinat rezidenciale dhe zonat rekreative në kuadër të projektit të shndërrimit të Portit të Durrësit...

Siguria ushqimore, Sokolaj: Në disa analiza rezultatet ishin të frikshme

Drejtori ekzekutiv i Qendrës Alert, Granit Sokolaj tha se ka analizuar mostra të produkteve ushqimore dhe disa prej rezultateve, sipas tij...

‘Gripi i shpendëve’, Ferro: S’ka bashkëpunim midis institucioneve

Ish-kreu i Shërbimit Veterinar në Ministrinë e Bujqësisë, Edi Ferro thotë se institucionet shtetërore nuk kanë bashkëpunim midis tyre në lidhje...

Kuçani: Kontrolloni nivelin e antikorpeve para se të bëni vaksinën anti-Covid

Mjeku shqiptar në Austri, Arben Kuçani rekomandon që personat të cilët janë në dyshime për të kryer ose jo vaksinën anti-covid,...