andoni

‘Kosova s’e vlerëson Shqipërinë si amë’, Andoni: Nuk ka entuziazëm për bashkim

Analisti Ben Andoni thotë se në Kosovë ka rënë ndjeshëm entuziazmi për bashkim kombëtar me Shqipërinë. Në një intervistë për Euronews Albania,...

Andoni: Veriu, ‘asi’ i madh nën dorë i Vuçiç për të treguar se është europian

Analisti Ben Andoni thotë se presidenti i Serbisë Aleksadnër Vuçiç mund ta shfrytëzojë situatën e krijuar në Veri për shkak të...

Ben Andoni: Shqipëria është pasojë e asaj që ndodh në Europën Lindore

I gjithë zhvillimi demokratik në Europën Lindore ka shkuar drejt autokracisë dhe e njëjta gjë po ndodh edhe me Shqipërinë. Kështu u...