Elizabeth II

Arkivoli me trupin e Elizabeth II nis rrugëtimin drejt banesës së fundit

Arkivoli me trupin e mbretëreshës Elizabeth-a e Dytë u nis të dielën për udhëtimin 6-orësh nga lokaliteti Balmoral, ku ajo ndërroi...

Charles shpallet sot zyrtarisht Mbret i Mbretërisë së Bashkuar

Dy ditë pas vdekjes së nënës së tij, Elizabeth II, Charles III do të shpallet zyrtarisht mbret sot, ndërsa Mbretëria e Bashkuar është...

Çfarë do të ndodhë me monedhat, pullat dhe vulat pas vdekjes së Elizabeth II

Me 70 vite në fron, mbretëresha Elizabeth II ishte bërë pjesë e jetës së përditshme të britanikëve. Ata ishin mësuar të...

Ndërron jetë Elizabeth II, çfarë ndodh me fronin mbretëror | 5 zhvillimet

Ndërron jetë Mbretëresha Elizabeth II Mbretëresha Elizabeth II, monarkja më jetëgjatë në Mbretërinë e Bashkuar, ka ndërruar jetë në moshën 96-vjeçare,...

70 vjet në fron, kush ishte Elizabeth II, nga fëmijëria në krye të Mbretërisë

Mbretëresha Elizabetath e Dytë lindi më 21 prill 1926, në rrugën Bruton të Londrës. Prindërit e saj ishin princi Albert, që...