ushtarake

Blinken: SHBA pro zgjidhjes diplomatike të krizës Ukrainë – Rusi

SHBA preferon një zgjidhje diplomatike të tensioneve mes Rusisë dhe Ukrainës, sipas sekretarit të shtetit Blinken. Blinken thotë se SHBA, në koordinim...

Trupat e para nga SHBA mbërrijnë në Poloni

Trupat e para amerikane mbërritën të shtunën në bazën ushtarake Rzeszow në Poloninë juglindore. Ushtarët do iu vijnë në ndihmë aleatëve të...

Mësues e arkitektë, vullnetarë në mbrojtje të Ukrainës

Në rrethinat Kievit, kryeqytetit të Ukrainës, vullnetarët po bëhen gati për një sulm nga Rusia që sipas Perëndimit po afron. “Po bëhem...

SHBA dërgon ndihma ushtrake në Ukrainë

SHBA dërgoi 90 ton ndihma ushtrake në Ukrainë, pas grumbullimit të trupave të ushtrisë ruse në kufi me Ukrainën. Kjo është dërgesa...