Animalistja Jonida Çobani Gjoka deklaroi se duhet një kohë prej 72 orësh, që mishi të tretet pasi konsumohet nga njeriu.
Në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ajo u shpreh se shqiptarët ende e konsumojnë mishin pas bukës dhe kjo është diçka që nuk duhet bërë.
“Bota kështu ka mbijetuar, por nuk po flas këtu për mbijetesë, këtu flas për alternativë. Shqiptarët, akoma më keq, e hanë mishin pas buke dhe kjo është tragjedia më e madhe. Si mund të sigurosh këtë energji kur ai mish do 72 orë që të tretet, ai kalbet brenda teje.
E di shumë mirë se si kalbet, sepse brenda nesh ka një tepmeraturë verore, ne jemi verë brenda nesh. Ka një temperaturë 35, edhe më lartë shkon. Nëse e nxjerrim mishin këtu jashtë, e mbajmë 72 orë, do kalbet ai mish”?, theksoi ajo.
LEXONI GJITHASHTU
- Animalistja: Mishi i njeriut ka më shumë shije, kanibalët shijojnë më mirë se ne
- Eksperti mjedisor: Në bregdet mbledhim më shumë shishe, ambalazhe dhe qese
- Vetëm dy persona të besuar të Vis Martinaj mund të bëjnë atentate, thotë gazetarja