English

Eksperti: Mishi i kuq do 5 orë të tretet në stomak

KOMENTE

SHPERNDAJE
ARTIKULLIN

Text sizeAa Aa

Eksperti i industrisë ushqimore Abdyl Sinani, i ftuar në GoodMoring Albania tha se mishit të kuq i duhet 4 deri në 5 orë që të tretet, ndërkohë mishit të pulës i duhen rreth 2 orë që të tretet.

- Advertisement -

Sipas tij kjo ndodh sepse ushqimet që kanë përbërje të ndërlikuara kërkojnë më shumë kohë që të treten.

“Mishi i kuq do 4 deri ne 5 orë që të tretet, ndërsa i pulës do 1 deri ne 2 orë. Në stomak të gjitha ushqimet vendosen në një radhë të caktuar. Vendosen sipas tretjes që do të marrin. Mishi është një përbërje shumë e ndërlikuar ka proteina, karbohidrate, minoacide dhe secili ka radhën e vet”, tha eksperti.

LEXO GJITHASHTU:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Etiketimet

TË FUNDIT

Sondazh

Vetëvendosje del forcë e parë në Kosovë, por nuk siguron shumicën! A mendoni se Kurti do ta formojë dot qeverinë e re?