English

Eksperti tregon veçoritë pozitive të kosit: Ul dhjamosjen e mëlçisë

KOMENTE

SHPERNDAJE
ARTIKULLIN

Text sizeAa Aa

Eksperti i industrisë ushqimore, Abdyl Sinani i ftuar në GoodMorning Albanians në Euronews shpjegoi veçoritë pozitive që kosi ka në organizëm.

- Advertisement -

Ai tha se kosi ka efekte pozitive për sa i përket dhjamit në mëlçi dhe mund ra reduktojë atë.

Sinani gjithashtu shtoi që kosi ndikon dhe në përmirësimin e tretjes.

“Kosi ka një veçanti shumë e mirë, sidomos për dhjamosjen e mëlçisë. Ngadalëson dhjamosjen e mëlçisë dhe ndihmon shumë për te hequr dhjamrat e tepërta. Kosi duhet të hahet në çdo kohë, kur organizmi e pëlqen, nëse nuk e mban dot. Kosi ndihmon dhe për tretjen. Zakonisht kosi duhet të hahet pas ushqimit, sidomos tani në behar që është për freski dhe i jep energji  më të mirë” tha ai.

LEXONI GJITHASHTU:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Etiketimet

TË FUNDIT

Sondazh

Vetëvendosje del forcë e parë në Kosovë, por nuk siguron shumicën! A mendoni se Kurti do ta formojë dot qeverinë e re?