Shefi i kuzhinës Fundim Gjepali tha në “Good Morning Albanians” se shqiptarët gjithnjë e më pak i preferojnë të brendshmet e kafshëve.
Ai tha se nuk ka asnjë recetë të vjetër që nuk mund të kthehet në kuzhinat e restoranteve, por ato duhen rikonceptuar si receta.
“Asgjë nuk është e vështirë, thjesht duhet stilizuar sa më bashkëkohore. Çdo gjë kthehet. Ne në disa zona e kemi pasur shumë të preferuar konsumimin e të brendshmeve të dashit. Tani nuk para pëlqehen. Megjithatë unë sa herë i bëj njerëzit i kanë shumë qejf”, -tha Gjepali.
LEXONI GJITHASHTU:
- Shtëpia e Bardhë: Operacioni i Izraelit në Rafah nuk i kalon vijat e kuqe të SHBA-së
- “3 nga 4 brigadat serbe pranë kufirit me Kosovën”-Ministri i Mbrojtjes: Ka kërcënime