Aleks Nika

Prova për 21 janarin, oficerët ‘zbarkojnë’ në banesën e familjarëve të Aleks Nikës

Burime për Euronews Albania bëjnë me dije se oficerët e policisë gjyqësore kanë shkuar në banesën e familjes së Aleks Nikës...

Nard Ndoka zbulon takimin me Aleks Nikën në 21 janar: E njoh edhe xhaxhain e tij

Ish-deputeti Nard Ndoka deklaroi se në protestën e 21 janarit të vitit 2011, ka takuar dhe biseduar me Aleks Nikën, një...

12 vjet nga protesta e 21 janarit

Sot, shënohen 12-vite nga ngjarja e 21 janarit e vitit 2011, e cila është një ndër më të dhimbshmet në vendin...