anetaresim

Osmani: Anëtarësimi i Kosovës në NATO, parakusht për paqe në rajon

Anëtarësimi në NATO mbetet objektiv strategjik i Kosovës, ndaj tani është më i domosdoshëm se kurrë dhe është parakusht për paqe...

Gjeorgjia do aplikojë menjëherë për anëtarësim në BE, deklaron partia në fuqi

Gjeorgjia do të aplikojë menjëherë për t'u anëtarësuar në Bashkimin Europian, deklaroi kryetari i partisë në pushtet, Irakli Kobakhidze. Vendimi i ish-shtetit...

Si hyhet në NATO dhe a është Ukraina pranë anëtarësimit?

President rus Vladimir Putin kërkon që NATO të qëndrojë larg Ukrainës, por edhe vendeve të tjera anëtare të ish-Bashkimit Sovjetik. Disa pretendojnë...