aplikacion

Risi, një aplikacion që ndalon imazhet me abuzimin e fëmijëve

Siguria e fëmijëve në internet është një nga tematikat më delikate dhe të rëndësishme për t'u trajtuar, sidomos me zhvillimin që...

Një aplikacion për Durrësin, ofron informacion për qytetin bregdetar në dy gjuhë

I gjithë Durrësi shumë shpejt pritet të gjendet në një aplikacion të vetëm. “Visitdurres.al” është risia, që bashkia Durrës po përgatit për...

Adoleshenti kërkon 50 mijë $ për të mos përgjuar Elon Musk

Jack Sweeney, një 19-vjeçar nga Florida refuzoi ofertën e Elon Musk për të fshirë llogarinë e tij në Twitter përmes të...

Spotify do të rrisë informimin për COVID-19 në aplikacion

Spotify do të shtojë këshillat sa i takon pandemisë në podcast-et (emision në formë radio) që transmeton. Vendimi erdhi pasi këngëtari Neil...