emergjenca

Drejtori i Emergjencave: E prisnim që të kishte dëme nga reshjet, por jo kaq shumë

Drejtori i Gatishmërisë dhe Emergjencave, Robert Hysenllari deklaroi se ishte i ditur fakti se vendi do të përfshihej nga moti i...

Shemsi Prençi: Prej 3 vitesh, helikopterët shqiptarë nuk shuajnë zjarre

Shërbimet meteorologjike dhe programet që disponon qendra kombëtare meteorologjike, transmetojnë çdo rrezik që i kanoset Shqipërisë sa i takon zjarrit dhe...

Zjarret në Sazan, Haki Çako: Situata nën kontroll, nuk ka pasur shpërthime

Haki Çako, kreu i emergjencave civile tha se trupat që janë në terren për të fikur zjarrin në Sazan janë të...