Downtown

‘Downtown’ është një seri udhëtimesh, një cikël emisionesh i pasur si në kulturë ashtu dhe në njohjen e qytetërimeve të ndryshme. Ai i çon shikuesit në një udhëtim magjik rreth globit, në disa nga destinacionet më të mira dhe më luksoze të pushimeve në botë. Downtown eksploron dhe përfaqëson historinë, artin, kulturën botërore dhe atë se si e gjejmë sot.
Një program për të gjitha moshat; me çdo qytet, me çdo kontinent dhe me çdo popull. Çdo javë në Euronews Albania me ILNISA AGOLLIN.

Downtown

Video/ Roma, vendpritja e shqiptarëve që investuan ëndrrat e tyre

Të gjitha rrugët të çojnë në Romë, ndërsa Downtown do t’ju çojë në zemër të saj. Gazetarja Ilnisa Agolli në rrugëtimin e saj të radhës...

Shqipet e Brukselit, kuqezinjtë në zemër të Europës, diaspora më aktive

Brukseli është një ndër vendet ku kryqëzohen më së shumti rrugët e shqiptarëve. Dhe kjo jo vetëm në aspektin social, por edhe atë politik,...

Gjurmët e Arbërisë dhe sakrificat e shqiptarëve për t’i ruajtur

Zemra e atdheut rreh kudo ku flitet shqip, ku trashëgohen brezash traditat, ku mbrohet me fanatizëm kultura, ku luftohet për të mos u fashitur...

Shqiptarët e Gjermanisë, rrëfejnë jetën nga qyteti antik Heidelberg

Nëse keni menduar se të gjithë ata që largohen nga Shqipëria, braktisin identitetin, Haidelberg na vërteton krejt të kundërtën. Në këtë qytet të njohur për...

Palermo| “Jo veç mafie”, gazetarja e Euronews bën qytetin të flasë shqip

Siç dhe është bërë e njohur prej disa muajve, Ilnisa Agolli tashmë i është bashkuar gjigandit mediatik Euronews me qendër Shqipërinë. Ajo që ngjalli jo...