abuzim

Këngëtari i njohur R. Kelly dënohet me 30 vjet burg

Këngëtari i njohur R. Kelly është dënuar me 30 vjet burg për akuzat e shantazhit dhe trafikimit seksual. Prokurorët i kishin kërkuar...

Dy akuza të reja për abuzim ndaj ish-producentit të Hollivudit

Ish-producenti hollivudian Harvey Weinstein do të akuzohet me 2 raste të reja të sjelljeve të pahijshme kundër një gruaje në Londër,...

Shifrat alarmante, KE forcon ligjet kundër abuzimit me të miturit

Shifrat janë të frikshme. Vetëm në vitin 2021, në mbarë botën u raportuan 85 milionë foto ose video që tregonin fëmijët...

Abuzimet seksuale në Shqipëri janë në rritje, sipas Policisë

Abuzimet seksuale kundrejt të miturve dhe të rinjve janë në rritje në Shqipëri. Pre e tyre janë kryesisht grupmoshat 4 vjeç...

Importuesi i grurit: Çmimi i miellit do rritet, por paniku po e rrit më shumë

Rritja e çmimit të miellit është e sigurt, për shkak të rritjes së energjisë elektrike, por paniku i njerëzve për të...