ali ahmeti

Në Maqedoninë e Veriut nuk do të ketë zgjedhje të parakohshme

Në Maqedoninë e Veriut nuk do të zhvillohen zgjedhje të parakohshme. Kryetari i Partisë Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI), Ali Ahmeti ka...

Ahmeti: “Ballkani i Hapur” në dobi të rajonit, asnjë shtet nuk del i humbur

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se nisma "Ballkani i Hapur" është në dobi të Maqedonisë së Veriut,...

Kosova duhet të përmbyllë procesin e demarkacionit me Serbinë, sipas Ahmetit

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti thotë se mosmarrëveshjet midis Kosovës dhe Serbisë përbëjnë ende një problem në rajon. Në...

Vetoja e Bullgarisë, Ahmeti: Pa ndihmën e BE-së, vështirë të ketë zgjidhje

Kryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti shpreson që koalicioni i partive në pushtet në Bullgari, të gjejë një kompromis...