Entela Binjaku

Sociologia shpjegon arsyet se përse djemtë dhe vajzat shtyjnë martesat

Sociologia Entela Binjaku tha se në vendin tonë është rritur shumë numri i divorceve dhe martesave të pakta. E ftuar në emisionin...

Psikologia: Shqiptarët hezitojnë të tregojnë për problemet e shëndetit mendor

Psikologia Entela Binjaku tha në një intervistë për Euronews Albania se qytetarët shqiptarë kanë një lloj stepje për treguar problemet e...