English

Money

Money

Ekspertët: Sa kohë i duhet Shqipërisë të miratojë edhe të premten ditë pushimi

Shqipëria praktikon sistemin 5 ditë punë dhe 2 ditë pushim, i cili zbatohet i tillë nga adminstrata shtetërore dhe një numër i vogël i...

4 ditë pune në javë, kush do të guxojë në Shqipëri

Në emisionin Money në Euronews Albania u analizua vendimi i disa vendeve europiane për të praktikuar 4 ditë pune në javë dhe 3 ditë...

Reforma në arsim, cilësi apo dështim?  

Në emisionin Money në Euronews Albania u analizuan këtë të shtunë disa nga faktorët që mund të kenë ndikuar në përkeqasimin e rezultateve të...

15-vjeçarët shqiptarë “nxijnë” arsimin, Keta: Testi i PISA, kritik! Shënoi pikiatë

Arsimi nuk është në ditët e tij më të mira. Një test ndërkombëtar i zhvilluar në vitin 2022 me një grup nxënësish të moshës...

Rezultatet në shkolla, si po e pengon politika arsimin  

Në emisionin Money në Euronews Albania u analizuan këtë të shtunë disa nga faktorët që mund të kenë ndikuar në përkeqasimin e rezultateve të...