enkelejd alibeaj

PD kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandateve për Bllakon

Partia Demokratike ka kërkuar që mbledhja e Këshillit të Mandateve të bëhet sipas procedurës pavarësisht se Alqi Bllako dha dorëheqjen. Pas dorëzimit...

Alibeaj kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandeteve për Alqi Bllakon

Kryetari i komanduar i PD-së Enkelejd Alibeaj kërkon mbledhjen e Këshillit të Mandeteve në Kuvendin e Shqipërisë për të shqyrtuar mandatin...

Kreu i grupit të PD propozon zgjedhje për kryetar në 2023

Menjëherë pas dorëheqjes së kryetarit Lulzim Basha, grupi parlamentar i Partisë Demokratik ka vazhduar mbledhjen me drejtimin e Enkelejd Alibeajt. Kreu i...

Alibeaj dhe Tabaku kërkojnë të ngrihet një Komision Përbashkues i PD

Deputetët Jorida Tabaku dhe Enkelejd Alibeaj kërkojnë që të ngrihet një Komision Përbashkues i PD-së për të kapërcyer situatën në të...