njerez te humbur

Shtino: Më mbyllën “Njerëz të humbur” dhe asnjë televizion nuk më hapi derën

Moderatorja Aida Shtino është emocionuar në emisionin "Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ndërsa kujtoi momentin e mbylljes së emisionit “Njerëz...

Aida Shtino: I rikthehem shpesh emisionit “Njerëz të humbur”, më mungon shumë

Moderatorja Aida Shtino tha se i mungon shumë emisioni “Njerëz të Humbur”. E ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania,...