spac

“Njerëzit vijnë dhe qajnë në Spaç”, pedagogu ndan detajet: Edhe vajza e Lubonjës…

Pedagogu Ardian Isufi tha në një intervistë për “Good morning Albanians” në Euronews Albania se njerëzit që vijnë në burgun e...

51 veta në dhomë, Ernest Tushe rrëfen njohjen me Maks Velon dhe emra të njohur

Ernest Tushe u akuzua për marrëdhënien e tij me vajzën e ambasadorit italian në Shqipëri. Për këtë arsye ai bëri burg...

Të burgosesh në Spaç se shkruan poezi, historia e dhimbshme e Ylber Merdanit

Të shikosh lotët e nënës plakë, të shikosh të dridhen ato thinja, të shikosh shtëpinë gjithë në flakë, nuk ke as...